MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-01MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-02MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-03MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-04MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-06MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-07MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-08MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-09MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-10MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-11MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-12MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-13MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-15MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-17MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-18MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-19MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-20MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-21MM-House-Mexico-City-by-Nicolas-Schuybroek-Architects-Yellowtrace-22

Kolla in det här drömhuset i Mexico City, designat av Nicolas Schuybroek Architects i samarbete med Marc Merckx. Älskar inredningen, den minimalistiska känslan, alla stora fönster och framförallt terassen! Bilder lånade här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s